АПДП-ИП-Д-Р НЕДЕЛЧО СИТНОВ ЕООД

Уебсайт: www.citydent.bg,

Е-mail за обратна връзка :  nsitnov[@]gmail.com


Представляващ : Д-р Неделчо Ситнов, Управител

Телефон за обратна връзка:+359888333484


Кратко резюме на организацията (бизнес визитка)

АПДП-ИП-Д-Р НЕДЕЛЧО СИТНОВ ЕООД е фирма, чиято дейност е свързана с предоставяне на цялостно и персонализирано стоматологично обслужване, като гарантира, че всеки пациент получава грижите, от които се нуждае, за да поддържа здрава и красива усмивка. Двете ни дентални клиники предоставят пълна гама от дентални и естетични услуги – профилактични прегледи, ендодонтско лечение, ортодонтски лечения / поставяне и лечение с брекети, алайнери/, имплантология, ортопедия, хирургия, пародонтология, детска стоматология, спешна стоматология и др.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продукт / Услуга 1

Ортодонтско лечение

Ортодонтското лечение е процес, който включва използването на различни апарати и техники за коригиране на неправилно подредени зъби, неправилна захапка и други ортодонтски проблеми. Целта на ортодонтията е да създаде здрава, функционална и привлекателна усмивка.


Продукт / Услуга 2

Поставяне на импланти

като ефективно възстановява функцията и естетиката на зъбите. Имплантите са направени от биосъвместим материал, обикновено титан, и са проектирани да се интегрират със структурата на челюстната кост, осигурявайки стабилна основа за изкуствените зъби.В нашите използваме 3Д рентген за сканиране на триизмерен образ на челюстите, 3Д принтери за изработване на хирургични водачи за прецизно поставяне на импланти и 3Д интерорален скенер за дигитално заснемане на захапката без отпечатъци.


Продукт / Услуга 3

Ортопедия

Клиниката осигурява ортопедично лечение, включително поставяне на коронки, мостове и протези, за възстановяване и укрепване на увредени зъби и замяна на липсващи зъби. Работим с най-добрите зъботехници и специалисти, за да осигурим мечтаната от пациентите здрава и красива усмивка.

Scroll to Top