Солумар Трейд ООД

Уебсайт: https://www.solumar.org/

Е-mail за обратна връзка :  plamen[@]solumar.org


Представляващ : Пламен Александров – Изпълнителен директор

Телефон за обратна връзка:  +359884494349/ +359899770072


Кратко резюме на организацията (бизнес визитка)

Solumar е награждавана стартираща компания, която разработи и внедри на пазара нова дълбочинна технология за директно отстраняване на емисии. Solumar е призната от международни организации за нейното по-голямо въздействие върху устойчивостта и спазването на изискванията за нулеви емисии, като предоставя на индустриални, морски и нефтогазови организации ефективни и рентабилни технологични решения.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продукт / Услуга 1

Устройство за филтриране на въздух и газове

Доставя се напълно приспособимо и преоборудваемо устройство за улавяне на отработените газове от различни случаи в производството, морския транспорт (кораби и пристанища) и операциите по добив и преработка на нефт и газ. Устройството е базирано на технология, която позволява директно улавяне на 92-99,9% от всички видове емисии с 6-8 пъти по-ниски капиталови и оперативни разходи, като често се спестяват до 66 млн. долара за един кораб. Освен това продуктът е проектиран така, че да извлича ценни материали от емисиите, които да се връщат в производството или да се продават като странични продукти.


Продукт / Услуга 2

Мониторинг на емисиите

Мониторинг на качеството на въздуха в реално време и идентифициране на замърсяването чрез облачни технологии и усъвършенствани сензорни системи за оптимизиране на дейностите, вземането на решения и устойчивостта в различни индустрии и приложения. Служи и като допълнение към устройството за филтриране на въздух и газ (Продукт 1).


Продукт / Услуга 3

Цифров пазар за странични продукти

Цифров пазар за обмен или закупуване на ценни странични продукти от свързани с индустрията компании, които са натрупали отпадъчни материали, с цел насърчаване на устойчивостта и кръговата икономика.

Scroll to Top