СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕС СОФТУЕР

Уебсайт: https://babsd.org/,

Е-mail за обратна връзка :  office[@]babsd.org


Представляващ : Ясен Танев – председател на УС

Телефон за обратна връзка:  +359887311230


Кратко резюме на организацията (бизнес визитка)

Българската Асоциация за Развитие на Бизнес Софтуер (БАРБС) е организация, която подпомага разработчиците, разпространителите и потребителите на бизнес софтуер в България. Асоциацията се стреми да защити правата и интересите на своите членове, като същевременно насърчава лоялната конкуренция и професионалното развитие. БАРБС работи активно за създаване на подходяща нормативна база, която подпомага развитието и използването на бизнес софтуер в страната.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продукт / Услуга 1

Подкрепа за разработка и внедряване на бизнес софтуер

БАРБС съдейства за ефективната разработка и внедряване на бизнес софтуер, като подпомага взаимодействието между софтуерните разработчици, потребители и държавни институции. Чрез активна работа в тази област, асоциацията създава предпоставки за прилагане на иновативни решения и технологии в бизнеса.


Продукт / Услуга 2

Участие в проекти за фискализация и ефективни бизнес системи

БАРБС съвместно с държавни и частни структури разработва проекти за усъвършенстване на методи за фискализация и бизнес системи, които подобряват ефективността и предотвратяват злоупотреби в данъчното законодателство. Това включва внедряване на иновации, които оптимизират фискалните операции.


Продукт / Услуга 3

Консултации и лобиране за създаване на нормативна рамка

Асоциацията предоставя консултации и активно участва в създаването на законови и подзаконови актове, които регулират разработката и приложението на бизнес софтуер. Тази услуга е иновативна, защото съчетава експертния опит с директно влияние върху формирането на държавната политика в сектора.

Scroll to Top