БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ НА СТАНДАРТИЗАТОРИТЕ

Уебсайт: https://bssbg.wordpress.com/,

Е-mail за обратна връзка :  bss[@]mbox.contact.bg


Представляващ : Лилия Смедарчина

Телефон за обратна връзка:  +35929898946


Кратко резюме на организацията (бизнес визитка)

Български Съюз на Стандартизаторите (БСС) е неправителствена организация, която подкрепя внедряването и използването на национални и международни стандарти в България. Чрез организиране на обучения, семинари и конференции, БСС подпомага повишаването на квалификацията на професионалисти в различни индустрии. Организацията предлага консултантски услуги, изследователски дейности и осигурява достъп до български и чуждестранни стандарти, като се стреми да подобри качеството и конкурентоспособността на бизнеса в страната.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продукт / Услуга 1

Обучителни семинари и конференции

Организиране на събития за повишаване на квалификацията, обхващащи най-новите стандарти и добри практики. Семинарите предоставят възможност за директно взаимодействие с експерти и обмен на опит между професионалисти.


Продукт / Услуга 2

Консултантски услуги по стандартизация

Предоставяне на експертни консултации за адаптиране и прилагане на международни стандарти в различни индустрии. Тази услуга помага на предприятията да спазват регулаторни изисквания и да подобрят конкурентоспособността си.


Продукт / Услуга 3

Осигуряване на достъп до стандарти

Подпомагане на фирми и организации при набавянето и внедряването на най-актуалните национални и международни стандарти, чрез предоставяне на достъп до база данни със стандарти и консултации за тяхното прилагане.

Scroll to Top