2Д УЕБ ООД

Уебсайт: www.tabl.bg

Е-mail за обратна връзка :  info[@]tabl.bg


Представляващ : Денис Калфов, собственик

Телефон за обратна връзка:  +359884014689


Кратко резюме на организацията (бизнес визитка)

TabL е съвкупност от иновативни софтуерни решения за Хорека сектора, които целят да бъдат полезни както на крайния клиент и обслужващия персонал, така и на управителя и собственика на всяко заведение или хотел. Платформата за поръчки чрез qr код разполага с множество функционалности като upsale и cross-sale, интеграция със складови софтуери и достъп до полезни статистики, които позволяват на собственика да менажира по-добре своя бизнес. Резервационната система за заведения от друга страна позволява интелигентно разпределяне на натоварването в заведението и възможност за създаване на “допълнителни резервации” с цел минимална загуба на клиенти. Модула за резервация на спа услуги в хотела, системата за чекиране и проследяване на активност от служители са само част от удобствата, които предлага цялостното решение TabL.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продукт / Услуга 1

Система за онлайн поръчка чрез QR код

TabL е водещ лидер в пазара на дигитални менюта в България. През системата са преминали над 500 000 уникални потребителя, които са генерирали оборот за над 2 000 000 лв. Едни от основните предимства на TabL, както конкурентни, така и иновативни са: – Бърз старт за приемане на поръчки в който и да е обект – в рамките на 24 часа менюто на обекта може да бъде онлайн и клиента да започне да приема поръчки. – Наличнието на допълнителни функционалности като upsale и cross-sale и достъп до полезни статистики, позволяват на собственика да менажира по-добре своя бизнес и доказано повишава средната стойност на сметката. – Интеграцията с български складови софтуери от друга страна, позволява по-голяма точност и бързина при приемането на поръчки


Продукт / Услуга 2

Система за резервация за ресторант

Системата за резервация на маса позволява на заведението да управлява капацитета на запълване на ресторанта си. Това се случва на база процентно освобождаване на маси, системата създава “допълнителни резервации” с цел минимална загуба на клиенти. Възможността за ограничение броя на резервации за даден час и минути позволява на ресторантьорите да разпределят натоварването в заведението. Възможността за групиране на маси и задаване на приоритет от друга страна, прави създаването на резервация от клиента лесно и удобно.

Scroll to Top